Producten

Producten


Advocaat


Bent u op zoek naar een ambachtelijk en pure advocaat bereid op grootmoeders wijze dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij maken onze advocaat zonder toevoeging van kleur en smaakstoffen maar door de pure alcohol waarmee hij bereid is bewaart hij toch zeker 2 jaar na openen. U kunt hem zowel in als buiten de koelkast bewaren, in de koelkast krijgt de advocaat wel een vastere vorm dan erbuiten. Kom hem gerust eens proeven op een van de markten of beurzen waar wij aanwezig zijn (zie activiteiten).Confituur


Momenteel hebben we de volgende smaken in voorraad:


Aardbei

Aardbei - Champagne

Kiwi - Banaan - Citrus

Framboos

Kiwi

Framboos - Passie

Framboos - Lavendel

Framboos - Perzik

Bosbes - Rozemarijn

Sinaasappel

Kers

Kers - Sinaas

Aardbei - Rabarber

Vijgen

Rabarber

Peer - Gember

Viervruchten

Ananas - Mango - Passie

Abrikoos

Pruim

Braambes


Suikervrije confituur hebben we in volgende smaken


Aardbei

Framboos

Aardbei - Champagne

Framboos - Passie

Ananas - Mango - Passie

Abrikoos

Ananas - Munt

Kers

Kiwi

RabarberHoning


Wij hebben de ambachtelijke honing van Kurt Vanrijckegem, een imker uit Koekelare en dit in verschillende smaken:


aacia

denne

koolzaad

zomer

bos

linde

voorjaar(wilg)

raathoning

balsemien


Kurt maakt van de propolis ( aangemaakt door de bijen om de korf te dichten) siroop, een natuurlijk middel tegen keelpijn en luchtweginfecties.


Stuifmeelkorrels (of pollen) zijn niet alleen van levensbelang voor de bijen, het unieke mengsel kan helpen bij het verhogen van de weerstand, werken tegen bronchitis, preventie tegen verkoudheid en het verhelderen van de luchtwegen.


Gebruik: iedere morgen stuifmeelkorrels innemen


(liefst bij het onbijt). Dit kan op diverse manieren:


met water, melk of gemengd door wat yoghurtStroop


Tjdens een vakantie in de Voerstreek hebben wij 3 ambachtelijke stroopstokers bezocht en we konden ons best vinden bij de werkwijze van stroopstoker Charlier te Henri-Chapelle, de stroop wordt gestookt op houtvuur, in een koperen ketel en dit van 75% peren en 25 % appels. Enkel hoogstamfruit wordt hiervoor gebruikt en dit omdat dit ongespoten is.Geschenkmandjes


Bij ons kunt u terecht voor een origineel geschenk, namelijk een mand met heerlijke artisanale producten. Vanaf €4,25 hebt u al een pot confituur, voor €15 krijgt u een pot confituur, een pot honing en een pakje koekjes. Wij kunnen ook zelf een mand samenstellen volgens uw budget.
In deze manden kan u de volgende producten krijgen: advocaat, confituur, suikervrije confituur, siroop, koekjes en propolis.Wil jij een supermooie en overheerlijke mand als geschenk geven? zet de gevraagde gegevens in een mailtje en stuur naar heidi@advocaatje.be, bel naar 0497 50 06 87 of kijk in onze webshop.