Onze ambachtelijke confituren.

Het heerlijk handgeplukt lokaal fruit uit onder andere onze eigen boomgaard is de basisingrediënt voor onze lekkere ambachtelijke confituren. Fan van de pure smaak van aardbeien of frambozen, of verkies je de bosbes met rozemarijn, of waarom niet eens… aardbei met champagne? Ongeacht je keuze, de smaak zal vol en rijk zijn. Ook als je op zoek bent naar suikervrije confituren kunnen wij veel lekkers aanbieden. Buitengewoon Beirens heeft een ruim assortiment confituren om je vingers van af te likken.

Hoe worden onze ambachtelijke confituren gemaakt.

Onze ambachtelijke confituren bevatten fruit van eigen bodem. Wat we zelf niet kweken en plukken in onze boomgaard proberen we zoveel mogelijk lokaal te kopen om daarna met veel liefde confituur van te maken. De familierecepten die we volgen zorgt voor een ambachtelijke kwaliteit die je nergens anders vindt. Eens we het fruit in onze boomgaard geplukt hebben, spoelen we het heerlijke fruit en snijden we die in stukjes. Het fruit brengen we op smaak met citroensap en suiker. Voor onze suikervervanger maken we gebruik van Zùsto, de enige suikervervanger die èn lekker smaakt èn gezond is op de koop toe. Zo zijn we er zeker van dat iedereen kan meegenieten van ons streekproduct.

De potjes waarin je de confituur van Buitengewoon Beirens vindt, zijn stuk voor stuk met de hand gevuld en geëtiketteerd. Het bijpassende herkenbare gekleurde stofje maakt het geheel af.

“Hun confituren zijn zeer lekker en natuurlijke smaken.”

- Christian Slabbinck -

Scroll to Top