Buitengewoon Beirens

Buitengewoon Beirens winkel.

In de winkel van Buitengewoon Beirens staat ons gedreven en familiaal team voor je klaar en dat voel je. Onze jarenlange ervaring combineren we met jong enthousiasme. Zo wordt je bij elk bezoek steeds met een glimlach geholpen. De producten die we hier verkopen zijn ambachtelijk, karaktervol en (h) eerlijk, je krijgt spontaan goesting naar meer.

Lokale producten met ambacht bereid.

Onze winkel is hét pronkstuk waar alle ambachtelijke producten van Buitengewoon Beirens samenkomen. De confituren, advocaat, honing en eieren zijn er te koop, maar ook andere West-Vlaamse, lokale streekproducten . We helpen je ook graag met het samenstellen van de ideale geschenkmand . Het brede assortiment zorgt ervoor dat je in alle vrijheid kunt kiezen voor producten die volledig bij jouw smaak aansluiten. Kwaliteit is wat al deze producten gemeen hebben en waar we ook dagelijks naar streven. Kom ons gerust een bezoekje brengen in Houtave , alle praktische informatie vind je onderaan deze pagina.

Super vriendelijke mensen, goede bediening en alles zeer goed uitgelegd!

- Glenn Pattyn -

Breng een bezoekje aan onze winkel.

Onze ambachtelijke producten verkopen we ook in onze Beirens winkel. Spring gerust eens binnen.

Openingsuren:
woensdag van 14u – 18u
donderdag van 9u – 12u & 13u – 18u
zaterdag van 9u – 12u & 13u – 18u

Past het niet binnen de openingsuren voor jou, dan helpen we je graag verder op afspraak. Bezoek gerust ook onze automaat die 7/7 open is.