Buitengewoon Beirens

Wij leveren onze verse producten ook aan jouw bedrijf.

Bij Buitengewoon Beirens verkopen we onze producten niet enkel en alleen in onze lokale winkel, maar ook aan bedrijven in verschillende regio’s. Die leveringen delen wij op in 2 divisies: die van de eierhandel en die van de andere producten zoals advocaat, confituur, etc.

Wij leveren standaard eenmaal per week. We vertrekken dan met een volle vracht, nemen de bestelling op en leveren meteen. Wij bieden je een uitstekende service .

Wens jij onze verse producten te verkopen in jouw winkel? Contacteer ons.

Eierhandel.

De eierhandel die uitgroeide uit ons eigen kippenbedrijf sedert 1993, is een uitgebreid met twee mobiele systemen waar in elk 250 biologische kippen vertoeven. Dagelijks leveren onze kippen ons een 450-tal eieren , maar dat is uiteraard niet voldoende. We werken samen met een paar lokale boeren om onze klanten van voldoende eieren te voorzien.

Naast onze hand geraapte eieren kan je ook eierproducten kopen zoals eigeel, gekookte eieren en scharreleieren . Die producten zijn te vinden in onze lokale winkel.

Eierproducten.

Onze gekookte eitjes zijn beschikbaar in emmers met 75 of 150 stuks. Heelei is beschikbaar in 2kg flessen. Dooier en eiwit is beschikbaar in brik van 1kg. En roereimix in doos van 12x1kg in brik.

Ajuinen.

Door een samenwerking met onze vaste partner bieden we jullie ook ajuinen aan. Die komen in zakken van 10 kg of 25 kg en zijn uiteraard van de beste kwaliteit voorzien.

Coquilleschelpen.

Wij bieden ook lege coquilleschelpen aan. Die komen rechtstreeks van de fabriek in Schotland en zitten verpakt per 160 stuks. Ze zijn verkrijgbaar in een formaat van +14 centimeter.